Perjuangan bermula !

Bismillahhirrahmanirrrahim.
Assalammualaikum.
Very good saturdayy!sekarang dah pukul lima petang lebih and baru sekarang rasa nikmat hadap lappy lepas berapa lama tak boleh on.sekolah harini happening gila.tambah time latihan smalam,naik tangga dgn Zana mcam orang gila.Aku lari macam tak cukup tanah sebab ingat Zana ni kejar aku.Dia pun satu,naik tangga pnya laju then muka seram habis-,- hahaa,okay.nothing too much.just makin nervous.duhhh,4 hari lagilaaa haa.Rasa sekejap sangat.tapi macam biasa,dalam masa sesaat pun kalau aku dengan dorang mesti ada moment yang precious sangat.Haritu kitaorg ada pegi kem.Then berlatih la pantun bagai dekat sana.macam biasa,bila lima orang dah melekat,duduk satu bilik,macam macam keja gila tercetus dan satu kejadian meletus.okay poyo.that moment bila malam malam kitaorg start story bed time,perghh! semua story keluar habis.dgn perut lapar bagai then semua meroyan=='then balik dari kem semua buat muka.penat punya pasal.so aku bajet balik tu nak hadapla gambar kitaorang seketul seketul nak release tension laa konon.then bukak bukak beg takd camera tertinggal dlm kete cikgu apa semua.okay tutup story pasal tu.so our mission never end.paling penting,usaha,doa dan tawakkal perlu sentiasa ada.
time ni Hajar takdk:(



yeyy! dah cukup lima orang.okay aku spoil gambar ni-,-


masuk air=='


hajar taknak join skali.eksklusif katanya(tngan di bahu,mata ke atas)

setiap kali aku balik,ada benda aku nak gelak sebab ingat balik semua bnda dgn dorang.kekadang dekat dapur mengekek sorang sorang.gonna miss all this.last year tahun ni.so aku dgn Zana ni pun macam okay kalau kitaorg nak bnda gila mesti buat sama sama.hahaaa.
Lots of love,
Izzatul Amad.


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ